Monday, March 23, 2009

Wedding IELA & YUS - Part II

After finished with the cc, I proceed with the "hantaran" cake... This time is for the groom to the bride side.. Yatie requested "hijau lumut".. aduhai...camna ye nak bancuh hijau lumut?? jenuh bermain dgn warna.. last2 ni je yg aku dpt... maybe kurang memenuhi kriteria, tapi Yatie kata "okla ni"... hehehe.... sori ya Yatie kalau tak berapa matching...





Aku ni berangan buat kek fondant... tu yg sibuk gubah bunga2 tu atas kek... sukanya buat ni... nak buat camna kan, org request bc, bukannya fondant...takpela, buat cam nipun dpt lepas gak hajat...

Ready to go.... opssss...blm lagi....ada lagi menanti... hehehehe.... to be continued...

4 comments:

Batrisyia delights cake said...

sweet la kaler dia..takpe aimi..ni kira mcm fondant gak..

Jue said...

mi...dah tu kalo org tu request bc, tp ko boh bunga gumpaste tu, ko caj cam besa ker....xtra????

yatie828 said...

mmg sweet kaler ni..mmg kena amat dgn tema pengantin lelaki kaler ijau lumut/ijau buruk gitus...he3...cantik gak kek ni aimi. ha'ah mcm fondant kek gitew...tq

zaitgha said...

i think hijau lumut is moss green...