Saturday, March 14, 2009

Orders from Ida...

Ida (Paya Pulai) has become one of my loyal customers.. TQ so much Ida for your support...this time she ordered 2 set of cupcakes (mix flavour & toppings).. meaning.. ada yg vanilla cc with BC, vanilla cc with choc ganache, cm cc sith bc & cm cc with choc ganache.. haaa.. yg mana satu kombinasi paling best Ida??? (I seldom do like this, sebab leceh, tapi ni kira special kes ya)...

Kalau ikutkan, Ida oder cc ni utk anniversary dia.. pastu dia takde lak bgtau theme semua, aku pun kira blh la nak asah skill nak lukis "henna" ni... dulu selalu buat asyik tak jadi, kali ni aku rasa byk dah improve... w/pun tak secantik org lain, tapi rasa puas hati gak la (tapi kena improve lagi tang lengkok tu, kurang "bulat"..)..

Mula2 sibuk dgn henna tu.. pastu barulah concentrate dgn lagi satu ni.. idea dpt masa tgh tenung cuppies tu.. nak buat roses mcm fiza, tak cantik2 gak..tu yg tukar jadi mcm ni...orait tak??? AKU SUKA!!!! sweet........ sesuai utk hantaran...

Kalau ikut hati aku, nak penuhkan dgn bunga2 tu je.. tapi teringat lak yg Ida suruh tulis gak something on cc... tu yg aku tulis seminimum yg blh.... sebab nak buat bunga2 tu lebih.. Sori ya Ida, tulisan tu mcm mencacatkan aje set cc tu...

4 comments:

Jue said...

woit....jd dah henna ko. aku pon bekenan gak nak cuba henna ni, tp tak der lg order yg sesuai tuk cuba nih.

mi.....cantek la design love ngan bunga2 tuh, nti nak tiru :D.

Gula dan Mentega said...

cantik rosette yg ada heart shape tu .. leh copy tak ???

Anonymous said...

Thanks akak...
Cup cake kali n very nice & sweet jer...Sbbnyer comel..So,sesuai utk budak2 nk mkn.X m'bazir,sbbnyer size dia yg kecik & comel...Klu utk org dewasa,leh ler amik 2,3 sorng...Tp best la rasa cc kali n,sbb akak campur2 rasanya dgn cream atas tu...
Thanks ya akak...Next time leh order lgk...

fizafarizah said...

sweet & luvly ;-)