Sunday, March 29, 2009

Julie & Habib - Part I...

Black & White theme... wow!!! pening gak masa mula2 diorang mention nak kek hantaran B & W ni... coz I know it's not easy to get a black color (eventhough perwarna tu black, tapi still tak dpt warna yg betul2 hitam).. 1st, I have to make the little flower using gumpaste... (jenuh bancuh warna, mula2 guna wilton, pastu aku guna lak yg chefmaster... baru dpt, tupun tak betul2 hitam.. bila tanya haziq, dia cakap tu kelabu.. huhu... pening2...)

This is how how the cake looks... Simple je... design as requested by the groom... (kek ni hantaran utk diberi kpd pengantin perempuan)..BC hitam tu pun aku dah simpan semalam, kalau tak, warna lagi pudar...
Hope both of them satisfied with the outcome.. to Julie & Habib... Selamat Pengantin Baru...

4 comments:

Aishah@Ariffin@Aqil said...

dah boleh tu akak...cantik....walau simple

Gula dan Mentega said...

mesti lagik mencabar nak meratakan BC kat heart shape kek ni kan !!! square pun dah mencabar .. hik hik ... tahniah aimi ... cantik ...

Jue said...

itam dah tu aku nmpk...tak cukup lg ker tu mi????

julianamnoor said...

macih2 sedap...