Saturday, March 28, 2009

From Temerloh to JB & Ipoh..

Actually I didn't plan to take any orders on Friday since I have to concentrate on wedding cake for Julie... but, since this is a special request (dari org jauh lak tu), so I said "blh la"... These 3 sets of cc have safely arrived in JB... special order from my biras's officemate in MISC, JB...

Some requested deco from previous entry (siap specify warna lagi)... hehehe....
The other 2 sets, I just recycle the old design that I used to make before (nak save time, sebab wedding cake & hantaran blh usik lagi masa ni)...
This one is for Fara (TJ)... sib baik ada extra ya Fara.... thanks for your order yaa... rasanya dah selamat sampai ke Ipoh semalam...
Without flash..not bad huh???
*** to be continued - Wedding Julie & Habib ***

3 comments:

Aishah@Ariffin@Aqil said...

suke design nih....cantik...

moonsweetgarden said...

canteekkkk!....

Jue said...

baru ni nk try buat design love/ rosette ko tuh, 'haram' tak jd...lain jd yer. sbb tools tak cukup

nozzle daun aku tu lain (beso sket) pas tu acu love tak der....cari kat kedai tak jumpa