Friday, February 27, 2009

Tiers!!! Tiers!!!

Yesterday I went to KL & did my shopping marathon for baking stuffs... Temerloh - Yummie Bangi - Wilton Damansara - Yen Puchong - IKEA - Temerloh. Yg IKEA tu bukan pasal baking tu hubby punya turn lak...

Kat sini aku cuma nak display 2 tiers yg aku borong semalam (tak sempat buka lagi, masih dlm kotak) Kalau ikutkan, ada byk lagi brg yg aku beli... nanti aku citer detail kat my personal blog....

So, this one is promotion for those who ordered tiered cakes with me (I will provide this tiers for rental)... for more details, please email @ sms me on the cost..

Tiers - type 1:

Tiers - Type 2:-

Sikit cerita pasal semalam:-

- masa kat Wilton, aku jumpa lynnhassan (mula2 mcm dgr suara je, sebab masa tu aku kat belakang, pastu aku tgk dpn, mmg sah lynn)..terusla menerpa & berborak2 + tumpang acc lynn masa beli tu (kalau tak, tak dptla 5% diskaun).. byk gak tu... hehehe...thanks ya lynn.. lynn kena balik awal sebab dia kena siapkan order... masa kat Wilton gak aku berkenalan dgn kak wanie... kak wanie sgt baik, w/pun baru 1st time jumpa, dia siap tunjukkan jln dari Wilton ke Yen Puchong.. so, kitorang pun follow la kereta kak wanie dlm hujan lebat tu... nak harap kitorang, mmg tak lepas laa... to kak wanie, terima kasih byk2 sebab tlg kitorang... jasamu di kenang...keep in touch yaaa... :D

12 comments:

Jue said...

oooo....tu dia tiers yer. baper ongkos yer tu mi????

kekcomei said...

salam kak, saya ni baru belajar n berjinak2 ngan dunia kek ni, cantik la tier tu, mmg dok cari gak, rupanya beli kat wilton ekk....

Batrisyia delights cake said...

aimi..santikknyer..bape ye..nak beli jugak ni sblm 15hb..ada oerder..hehe

Linda Hussin said...

waaa kak aimi... best nye... nak jugak... mahal tak? price? linda nk g sana plak mggu ni... then attend class kak mis... sgt excited!!! hehhe

Aishah@Ariffin@Aqil said...

comelnyer...

aishah said...

waa..sekali borong 2 tiers ye..hihi

ita @ GDM said...

emmm ... nampaknye ita gak yg blum ada tiers ... tak pa minggu depan ita dok shopping ngan the gang's jangan jeles nooo ....

D' BaK SeNsAtioNs said...

wahhhh cantik ler tiers tu kak aimi..brapa harganya eh? sure mahal..

shahrose76 said...

mi hari ni berjaya shoutbox kau terbukak ...comment ni terbukak..jue punya puas aku refresh shoutbox dengan kotak comment tak terbukak-bukak grrrr..marah lak si jue kat aku...padahal aku selalu tengok hang punya blog!! mi pasni ramaila nak tempah kek kawen dengan hang...mi aku suka tengok cupcake kau yang bunga purple and hijau tu...since aku tengok cc jue warna ni mang menyerlah..satu lagi cc kau yang Aisyah triang tu...pink itam/brown and hijau putih..line2 tu macam kaler baju budak2 sweet betul....

boxhousestudio said...

ehem ehem tunjuk ni je ke?...loyang guitar tu tak nak tunjuk sekali ke...he he he....kalu la dapat pi sama pasti gamat habeh tu...kah kah kah...

boxhousestudio said...

jangan merajuk kita tak balas e-mail pasal kek dua tingkat tu ya...itu rezeki ALLAH beri menang peraduan yang kak mis anjurkan...dia tanya siapa ulang tahunya jatuh pada tahun HIjrah...apa lagi kita test power le....dia kata asyik buat pattern dan warna yang sama kali ni dia nak ubah dan buat satu kelainan la...so dah jawab kan...suka hati tak?...suka la...nanti akak beli kan tudung purple nak?...tunggu.....

Mis's Creative Cakes said...

amboi-amboi borong sakan ya.... aimi,