Sunday, February 8, 2009

Spongebob Cake for Hazim...

Ayu MPT has become one of my loyal customer.. couldn't say NO to her eventhough I was not planning to make one on Friday nite (takut tak sempat nak siapkan sebab awal pagi Sabtu nak ke KL utk kelas Kak Mis)...anyway thanks dear for your support.. She wanted me to make a Spongebob cake for her son's 5th Birthday, so here it is.... Happy Birthday Hazim!!! be a good boy ok....
Credit to my beloved hubby for the drawing (free hand) & also the coloring.. tapi ada silap sikit kat seluar spongebob yg koyak tu..perasan tak?? hehehe.... takpe abaikan..

Testimony:-
I received this sms from Ayu while having my lunch today...
"Akak... semua yg makan kek akak kata sdap dr yg kedai! Hazim happy sngt dpt kek dia...thanks"

5 comments:

Jue said...

senang la ko mi, ada pelukis tak begaji leh lukis sema cartoon tu kan....hehe

Aishah@Ariffin@Aqil said...

betu kate akak jue...ade pelukis tak bergaji yg syok tu...
ape2 pon caya ahhhh hubby akak tu...turun padang sekali

Jasmeen said...

untungnyer dpt hubby bertgn seni..leh pas2 keje kat dia yerkk...tp mmg kelako la aimi..apsal suar koyak kat ctu...muahahaha

Feena said...

bestnya aimi hubby pandai lukis.. senang keja..cute sgt..

Batrisyia delights cake said...

huhu..jeles betul la ngan aimi nie..asik2 hubby dia jek lukis..hubby kita lukis spongebob jadi doremon..