Wednesday, February 11, 2009

Barbie Cake for Qistina...

This is my 1st order of Barbie Cake.. before this I used to make this kind of cake for my niece's birthday & that was it.... so, when Nur Sarah (MPT) said that she wanted to order a birthday cake for her daughter, this is what I have in mind...

Look at the Barbie's hair... hehehe... comel kan??? I used mine (memandangkan blm ada anak perempuan, sedekahla kat Barbie ni, ok gak kan...).. Thanks to Ita for your guidance on how to smoothen the Barbie's skirt.... :D

7 comments:

ita said...

salam aimi ... tahniah. dah cantik la tu ... dlmnye kek apa tu ? kek bawah aimi guna saiz bape ? namapak tinggi ja kek tu ?

Jue said...

walla....cantek2 mi, pd aku perfect dh ni. org tak der ilmu lg kan, kira yg gituw pun dh cukup lawo dah....

Charlotte Arphenee said...

akak, cop tuk wawa punyer kek tahun depan yer...huhu

Batrisyia delights cake said...

alahai..cute sgt la kek barbie aimi nie..sy nk wat 14hb nie..bole la jd kan panduan..hehe

shahrose76 said...

jenuh aku nak masuk semua blog2 kawan2 aku...eiiii...semua komen aku pun dah jadi basi cuma aku cakap cantek blog kau ni...nampak begitu exclusive sekali....kek2 kau pun dah setaraf sifu2 yang dasyat tu...cc kau ..cake kau....aku tak merasa lagi hehehee...

Aishah@Ariffin@Aqil said...

comelnyer akak...

kasi skit tips camne nak licinkan buttercream tu... cantik ahh...

Linda Hussin said...

fuhhh... dh buat Barbie cake yer... Linda pn ada 1 order & it was my first order. Next week. Ketar jugak lutut nih dok pikir cmne nk wt. Aimi pakai skirt pan? Mcm mana licinkan skirt nye erk? Linda yg tu yg pening skali dok pikir... heheh