Friday, February 13, 2009

300pcs cupcakes for Aishah...

Yesterday I was on leave.. so that I could concentrate on the 300pcs cupcakes ordered by Aishah (Triang)... She wanted the cupcakes for her wedding's door gift... I deal with her thru online (never met her in person)... started baking early in the morning & finished everything on 8pm... hubby helped me a little bit on "melepa" BC (ni dia buat masa lunch hour) & ptg lak dia tolong buat daun & packaging smua cc ni... penat tak terkata.. nasib baikla Aishah minta deco yg simple mcm ni je...


Altogether 300pcs cupcakes ready to go!!! Thanks Aishah for the order (cupcakes ni dah on d way ke Triang).....

7 comments:

Batrisyia delights cake said...

sama la kita wt cc door gift..hehe..penat erkk..

aishah said...

door gift mmg kena buat yg simple. kalau tak kejung tgn jugak.
sweet color..

Bibu said...

wah..ni ko wat soang? sib la aben nak nulung huhuhu

ita said...

wah .. ok la tu ... siap tolong melepa dan pandai wat daun dah !!!

Jue said...

mi...can't imagine kalo aku yg dpt order nih....mampoihhhhh. tak larat kot nak accept order byk cam tuh. kalo dlm 100 tu ok ler....

***kamal kat umah ker??? ok ler ko leh nk harap kamal tlg deco, mcm aku.......soh cuci aku puye dishes tu pon dh masam muka ko....grrrr

Jasmeen said...

skrg musim doorgift..akak br siap deco ni...heheh..
yeehaaa!!! beli kapis more than 100pcs, free table fan..
pls contact aimi kamalina @...
muahahahaha!!

MamaFaMi said...

Alhamdulillah murah rezeki Aimi..