Monday, July 20, 2009

Pink bear cake...

Yesterday's order... Bear cake.... akhirnya aku dpt merasmikan pan bear yg aku beli kat KL dulu... Order ni dari Maisarah (MPT) utk anaknya Ika... happy 2nd birthday Ika...sori ya kalau kek ni kureng menarik...weekend lepas, badan tak sihat (I had a very bad period pain - lama tak kena mcm ni)... nak tak nak kena proceed dgn order w/pun tak larat..

4 comments:

Bibu said...

wah cam besar kek ni Aimi..sweet je pink tuh

D' BaK SeNsAtioNs said...

fuyooo comelnye kek bear nih..chubby lak tu..ehehe..brapa harganya kak aimi?

Jue said...

comey jerk mi aku tgk...very2 d cute one, kena plak ngan color.... pink/putih. kira ok la tu, time period pain pon bley deco cenggini, kalo aku....ntah ler cmn plak jd yerrrr

chepah75 said...

aduh.....rajinnya.... kalau aku mau lebam tangan nak buat star tu bbanyak...huhu