Thursday, July 23, 2009

Faces everywhere...

Order came from Fara (KKM) for makan2... TQ Fara coz tak jemu order dgn akak...

Aku sebenarnya teruja tgk muka2 yg mamafami selalu lukis....tu yg nak try..tapi mcm tak berapa menjadi kan??? rasanya tang rambut tu kena tebalkan lagi la.. hehehe... takpelaa... kalau tak try tak tau lak...


And this one from Ilyana (KKM), also for makan2... TQVM Ilyana...sori ya kalau drawing tu ntah apa2...

5 comments:

iLy@na said...

its ok kak aimi.. cukup ceria dah tub... anyway tQ

Farashina said...

comel la gmbr kat cc tu kak aimi. sy suke sgt. yg rambut kuning pakai spek tu sebijik muka kakak sy. hehehe.

Jue said...

aku suka design style cenggini....instead of flowery theme, tp tu la....maksalah yer tak merasa nk buat lg sbb tak der lg yg request. bekonan nooo ngk cc ko yg nih tauuu....

d'muffins said...

ok apa aimi... comey le tu..

d'muffins said...

apa2 pun mmg kena try dulu, kalo tak, sampai bila pun tak tau result nye... cewah..