Monday, May 25, 2009

Pink theme with colourful rosette...

Utk set yg ni, eriey minta colourful rosette... pening sebenarnya dgn rosette ni..sebab buat mcmana pun, mmg mcm tu la yg kluar... :P

3 comments:

RaNi said...

aku suka la!!! semuanya kalerful!!!

Jue said...

tu la kan mi, kadang boring pon ada....asyik buat rosette jer. nak2 mcm aku yg tak baper nak ada/pandai guna nozzle tuk buat bunga, mmg ponin

Bibu said...

ceria n sweet!sy rase kan Aimi..rossette kot yang 'komentar' hari tu ckp..sbb rossette ni kita tak buleh buat ape..nak pusing2 cam tu pon design yg sama kuar n pattern yg sama..even kite pegi blaja pon sifu ajar cam tu gak kan? hari tu kite ade buat rossette keliling kek main pipe ajela (takot gak kot ade yg ckp kite tiru sesape hahaha)