Tuesday, May 26, 2009

CC with piping jelly & bc drawing...

Another order by eriey (triang).. ni kwn dia punya, tapi yg arrange order ni eriey... 3 set yg terakhir ni kwn eriey request deco with piping jelly & buttercream... wah...mencabar gak sebab dah lama tak melukis dgn choc ganache ni... choc ganache pun blm cukup pekat (aku letak je dlm peti.. hehehehe...kes nak cepat punya pasal)

1st set - drawing with piping jelly...

2nd set - drawing with buttercream...

2 comments:

RaNi said...

semuanya menceriakan!!!!

Jue said...

mi...kena touchup lg skill melukis, sbb lama dah aku rase ko tak melukis atas cc kan, getaran yer kelihatan laaa....huhu
p/s : sekadar teguran yg membina, jgn 'hot' kat aku plak