Tuesday, May 12, 2009

Back to Business...

Hi guys!!! I'm back... Thanks for your lovely comments & advices on my previous entry... And I hope my friends out there who received the same unpleasent comment, just ignore it... "anggap ianya satu cabaran utk kita semua"...

So, orders are open as usual... but before that, I need to clarify few things about the order :-

1) Please place your order at least 5 days in advance.
2) Orders below RM100, require FULL PAYMENT. Otherwise, I will not proceed your order.

TQ.

3 comments:

moonsweetgarden said...

Dugaan...masih ada insan yang suka melihat kegagalan orang lain...sabar yer!

rinnchan said...

Jangan toleh-toleh belakang lagi Aimi... Go straight jer, don't belok2.... Org dengki ni tak ke mana, silap2 dia yg masuk dlm longkang !!! Take care dear....

Jue said...

mi...ngape buat statement 'Orders below RM100, require FULL PAYMENT. Otherwise, I will not proceed your order'????

aku kalo order yg self pickup, masa pickup jer dorang bayo. Kalo delivery jer yg aku mintak full pymt. Ada yg tak amik ker order dorang mi????

re : tu la mi, aku ni gatey offer kat customet aku tu soh tgu aku balik becuti dulu, nak plak tu dia tgu....so tepaksa la buat

spongebob, dh bley dh lukis sendiri. Tp saje jer nak bg laki aku tu keja...soh la dia yg lukiskan, hehe