Saturday, April 11, 2009

Surprise for me???

Before I proceed with this weekend's order, I would like to make this special entry...this is to express my special thanks to kak rikha (rakan seperjuangan aku kat sini)... kak rikha buat kek blackforest ni utk aku...TQVM kak... tak sangka lak dpt kek ni dari akak (tiba2 je dpt call dari kak rikha, katanya nak anta kek ni utk aku)...terharu sungguh rasa... kek ni tersangatla sedapnya.... pujian ikhlas ni... :D Sesapa yg kat area Temerloh @ Mentakab yg berminat nak tempah blackforest kek, blhla order dgn kak rikha ya...

5 comments:

Aishah@Ariffin@Aqil said...

cantik nih...nampak pon cam sedap...akak simpan tuk kite sepotong (ngan muke tak malu)

Jue said...

woit...dpt kek surprise pasey apa nih????? nk kata bday...lmbt lg kan??? anniversary pon, blom lg aku rase.......

d'muffins said...

a'ah kan jue.. surprise pasey ape plak ni... heran gak ni... citer cam tak abih je aimi... hehehe

Jue said...

re : ya allah mi, ko taye aku penat ker tak???? penat yg teamat wehhhh....tp nak tolak syg plak. mgu ni khamis plak aku cuti sbb order byk. harap yg ni last laaa....tak larat dah mak wehhh
p/s : nasib baik masa ni megat ada...dlm masam2 muka tlg aku, tlg gak kan. Khamis ni aku tgh dok mikir ni, sape laaa nk tlg aku ni nk siapkan 150bj cc....adehhhhh. tgh dok mujuk2 megat gak ni soh cuti....hehe

Noor Rikha said...

TQ aimi sbb puji sedap tu. tapi kalau beli kaat kedai sama jugaa rasaanya sbb bahannya sama cuma yg ni spesel sbb ada niat yg akak rakam dlm kek.

TQ juga tlg promote kt orang he he he

Utk jawapan kpd soalan kwn2 aimi:
Surprise sbb aimi tak tau akak nak beri dia bfc ni. Akak beri sbb dia selalu org pertama beri komen kt blog akak. Lepas tu di dr dulu dia selalu ckp dia tak pandai buat bfc. jd beri ni nk bg dia motivasi buat sendiri.