Monday, April 6, 2009

From twins to their grandparents...

Order came from Nurul (Shah Alam) for her parents in law in Temerloh.. I knew her from FP world (now has moved to blog)... her PIL used to live next door to my house (but believe it or not we never met in person - I mean nurul & me)... lagipun mak dia stay sekejap je (tak sampai 3bln kot), pastu pindah kat tmn lain tapi still dkt dgn tmn perumahan aku ni gak..

Nurul requested a very simple design... lebih kurang camnila sms dia "buat simple2 je... buat bunga2 sikit, pastu ada wording - FROM : DAYINI & DAYANA"... ni sempena BD twins dia, tok ma & tok abah tak dpt dtg Shah Alam utk celebrate...*** hodohnya tulisan aku tu... naper la lately mcm takde mood je dgn deco ni... kena mandi bunga la mcm ni.. ***

7 comments:

Aishah@Ariffin@Aqil said...

cantik ler akak...

RaNi said...

aimi practise make perfect!!! lama2lawa la!!!! belive me!!!

SyahNur said...

thank u kak... tq.. tq... sooo...much! lain kali blh order lg k!

Batrisyia delights cake said...

betul kta rani tu..tp cte je kek aimi nie..janji kastmr suka..

Bibu said...

tulisan tu dah ok Aimi..kak jun ckp..itula seni yang sebenar..tak semestinya tulisan nak kene lurus, sama cam font typing!Dulu selalu beli kat kedai pon tulisan derang tulis lagi la huduh!

fizafarizah said...

aimi, bawak2 bertenang..awak tu mungkin kepenatan, saya pun skang ni rajin gak takde mood, mmg kena relax kan minda dulu baru dtg mood mendeco,saya selalu pegi bookstore ke tgk idea2 baru, tak beli pun takpe..one more thing, kalau tak satisfied with ur writing cuba lepas ni buat tulisan kecik2 sikit sebab senang sket nk control, take care ;-)

cikhas said...

Aimi..bukan susah nak mandi bunga Aimi..beli jer bunga 5 @ 7 jenis..pas tuh mandi ler..hee.ee. Gurau yek..gi la SPA ker..utk merehatkan minda, buang stress2 penat tuh..relek & santai.