Friday, April 3, 2009

For someone's best friend...

Emy (Masjid Tanah, Melaka) ordered this cake for her bestfriend (T) who lives in the same area with me... this is 2nd time Emy ordered from me... thanks Emy for your support.. to be honest, I am not satisfied with my deco this time... dunno why..lately my skills of frosting the BC seemed like "skilless"...To Emy - sori sgt2... saya tak lukis butterfly mcm yg awak request...asyik sgt dgn LOVE ni...sampai terlupa..lagipun, saya ni bab melukis fail sikit... nanti butterfly tu "mencacatkan" kek ni aje.. hehehe...

8 comments:

Eyna's said...

Bg sy...yg ni pun dah cantik sgt dah ni...kak aimi tu dah terlalu pnat kut...tu yg mengganggu skit akak nak menconteng kat atas kek tu...

Big Mamma Bukhari said...

tq aimi.. hantar kek ke rumah t tadi.. malam karang potong kek di kuala krau.. t balik sana malam nanti.. nanti t dh rasa t bgth u ye.. suka ngan kek ni.. cantik!! :)
have a great weekend ok!!

Jasmeen said...

lawo per kek ni aimi...akak suka part ribbon pada love tu...kreatif tau.....cun dah tu...

Emy Omar said...

Hey..Aimi cantik la cake tu sweet sangat walaupun tanpa butterfly tu & saya rasa butterfly tu memang tak perlu ada tu pun dah nampak cantik..satisfied sangat,Thanks again ye..

Feena said...

cantik lah aimi..lain dari yg. lain. kreatif

Aishah@Ariffin@Aqil said...

salam akak...
lawo ler kek nih...ketif tu...cam kata akak meen

Nur a.k.a admansyah said...

Aimi, dah lama sgt sy x jenguk dapur awak nie! seriessss... SAYA TERPAKU! awak betulX2 PRO dah...

Gud Job... & Gud Luck! Awak kena bukak kedai-lah!

Gula dan Mentega said...

ok la tu aimi ... cantik apa ... ha ah ! tak yah letak butterfly pun da OK ...