Monday, March 2, 2009

Kek Hantaran...

After finished with the 2 tiers cake, I continue with this "hantaran" kek... actually I was running out of idea... coz too tired at that time (tapi nasib baikla ada biras aku kat rumah masa buat kek ni.. so, dia ada gak tlg2 aku...cucukkan bunga2 atas kek & tlg basuh2 sikit.. kalau tak, mmg double2 penat...).... Still with the same theme... buat different shape & deco... I tried to make this hantaran cake to be simple and sweet... So, ok tak?? Buat kek hantaran ni aku rasa puas hati... :D (syok sendiri betul)...

7 comments:

Jasmeen said...

cantiknyaaaaaaaaaaa aimi.........tu tulis guna apa tu...lawo sungguh...pastu kan, akak carik pepel cam aimi ni x jumpa rrr..pepel yg akak beli langsung x cantik...

fizafarizah said...

very nice yg ni aimi...tulisan pun cantik.. :-)

SyahNur said...

wah.. deco n kek2 akak makin meletop la... mmg teringin sgt nk tempah kek n cc dr akak utk twins nye besday april ni.. ingatkan kalo celebrate kt temerloh, nk le order dr akak.. tp x tau plan lg mcm mane.. kalo akak blh buat delivery terus ke ampang, blh la kite order! hehe...

Aishah@Ariffin@Aqil said...

salam akak...
comel rose tu...tulisan pon lawo...

MamaFaMi said...

Sweetnya kaler kek...

Bibu said...

cantek sgt!
Aimi..yg munga purple tu wat sendri ke?

Fateen said...

Cantiknya!!! kalaulah masa my SIL kawin dulu aimi dh buat kek cenggini, mesti order ngan aimi nyer... lepas ni ada sorang lagi, dh janji nk sponsor kek gak.. ni bleh order ngan aimi ni...