Monday, March 16, 2009

Ben 10 Cake for???

This order came from kak Zura (MPT)... she requested a Ben10 cake for her son... tapi tula.. dlm byk2 bende aku lupa nak tanya nama anak dia... no phone lak takde... mmg kronik... last2 aku tulis je kat tepi tu "Happy Birthday".. alahai...sori ya....

Masa buat kek ni aku sakit pinggang yg teramat.. tak pernah kena mcm ni... rasa mcm tak nak buat je dah..tapi org dah byr, tak adil lak kan... so, aku gagahkan diri utk buat...sib baik guna edible..tapi still sakit la sebab tak blh nak duduk kan... Alhamdulillah hari ni dah beransur pulih... cuak ni sebab minggu ni ada big orders...hopefully tak sakit semula laa..

9 comments:

Aishah@Ariffin@Aqil said...

cantik warna hijau lembut...
moga akak cepat2 sihat ya...

Jasmeen said...

yeahhh..mmg ben10 sedang mangganaz skrg...mmg sng kalo guna edible tu...sonang kojo..heheh

Mamasya said...

kek Ben 10 ni kalau anak2 tengok sure berkenan....pujaan ramai kanak2.

Entry kek no 9 kat bawah tu, nasib baik hubby Aimi kreatif dan rajin bantu kerja deco...ada idea dia cam na nak tolong baiki kek tu...tak nampak pun cam kek yg dibaiki...elok dan kemas jadinya...

Anonymous said...

kemana-mana pergi ada saja Ben10 ya. Sakit tu menduga kesabaran mu Aimi, itu baru sedikit dugaan. apa pun kak mis doakan Aimi dah beransur baik untuk big order.

Batrisyia delights cake said...

kek ben 10 tu cantik..soft je kaler dia..da sehat ke? sy doakan yg terbaik utkmu..apatah lg tuk berdepan dgn big orders..good luck

nur said...

salam kamalina,

cantik2 kek yg kamalina wat..especially nur suka tengok yg football theme tu...cantik benar..hubby pun ada talent boleh bantu isteri nampak nya.Kek b'day nie pun cantik dan lembut warna nya...budak2 mmg tergila2 sangat lah kalau tengok...betul tak?

Good luck to u.

kak ana said...

aimi guna kaler ijau apa ya..nampak soft jer...suker tgk kapis rosette purple tu..

JUN said...

kak jun pernah kena kes mcm ni Aimi. Lupa ambik contact no: pastu tak tau pulak umur bday boy tu berapa. Rasa nak pukul je diri sendiri.

memang kalau kita dah ambil duit customer ni...rasa ralat kalau badan tak berapa nak sihat...apapun mesti tahan sakitlah sekejap...Sabor sajalah dindaku

IdaShah said...

cantik n kretif