Thursday, February 19, 2009

Love everywhere???

Not in mood of writing.. actually I prepared the choc ganahce for the cupcakes that was ordered by someone (via email - details has been provided, that's why I prepared whatever necessary)... she said she wanted me to delivered this set to ***** (i'm not going to mention anything here)... but then, she never return my email @ either sms me on the thing I asked her (payment also not bank-in)... hmmm... what a day!!! utk mengelakkan pembaziran, I have to ask anyone who's interested to buy this set.... thank God there's always Kak Niah (MPT) who's looking fwd to order cc from me... so, this set goes to her... (deco ni aku taram je sebab utk mkn2 kan)...

8 comments:

Batrisyia delights cake said...

taram pn menjadi xpe lah aimi..

aishah said...

alahai aimi,

tak pe lah rezki aimi & Kak Niah tu...sabar ye

Jue said...

tak per aarr mi, at least leh gak cheap sale kat org lain kan, kalo tak pun...."makan pon sodap"

Mamasya said...

Salam Aimi..

Aduhai ada juga jenis yg order tp tak cakap tak jadi...nasib baik masih ada rezki Aimi org lain tlg beli...
semoga Aimi tak mudah patah semangat menghadapinya..ceria ok..

http://ezza-79.fotopages.com said...

Allow.........
kakakku.. amboi.. asik kek la.. cuppies aje ye.. Smpi lupa kat kite ni ha...

Makin ngancam la weh..

ChakLam said...

Jemput lawati www.caklam.blogspot.com

rozamy said...

salam..kak aimi..saya berkenan sungguh ngan kotak cc akak tuh??akak wat sendiri ker??

Gula dan Mentega said...

alahai aimi ... kesiannyee ... sabar je la ... lagi kesian coz aimi dah masak kapkek tu ... ita kena ari tu sib baik kapkek lum masak ...
alhamdulilah .. ada rezeki tuk orang lain rupanye ..

kita nyanyi satu lagu ye, kita serupa .. kita serupa ...