Monday, January 19, 2009

Red & Yellow Cuppies....

Repeat order for mkn2 event.... some of the designs were inspired by Ita.. bila lagi nak try buat (atas cc yg takde theme la aku blh buat, bebas rasa)..

1st set...

2nd set...

3rd set...

4th set (ni dah tak larat nak deco... main sental je... mula2 ingat nak buat drop flower yg kecik2 tu, tak menjadi lak...)

*** kualiti gambar agak kureng... digicam aku ni kalau tak cukup cahaya, cam nila jadinya... tensionnya!!!

6 comments:

Rani said...

semakin banyak dan cantek bunga2 hang noo...lawa weiii!!!

amaruszati noor rahim said...

rajin berkapis ekkk... tak apoa, lepas ni nak round malaysia pulokkan

Jue said...

ye arr mi, lawo arr bunga2 ko...peturun ilmu sket cmn nak buat gitew, tensionnnn....aku yer tak jd lorrr

Batrisyia delights cake said...

meriahnye cc aimi nie..pelbagai..ceria btl..x jemu mata memandang

Jue said...

wahhh.....ada deco baru nmpk, conpuse aku, sbb besa yer gambo belah kiri, link belah kanan.....tak besa maaaa.....

Shahril Shamsudin said...

waa cantik cantik cupcakes ni.. just simple but nice ..