Tuesday, January 20, 2009

Happy Anniversary to Watie & Jefry...

This anniversary cuppies is for Watie (previously she ordered a birthday cake for her daughter, this time for herself).. So sorry watie coz I forgot to write your name & your hubby's name on the cc (masa buat cc nipun bdn tak berapa sihat, tu yg byk lupa...)... she requested a set that looks like Ita's (nak buat camna, design Ita ni mmg cute mute, my customer mmg suka tgk.. minta halal yg Ita..)..

Blue & white theme cupcakes (akhirnya dpt gak aku deco cc utk anniversary)...
** Sori yek..cincin tu ada cacat sket... tak bulat laa... hehehehe...
** Watie order 2 set.. katanya takut tak cukup kalau 1 set je.. Thanks for your order Watie...

8 comments:

Jue said...

suka la buat rosette....padan la pakar kemain, asyik2 design rosette jer....apa2 pun mmg cun lorrr

julianamnoor said...

jadi harus jadi

Aishah @ UmmiAqil said...

comel ahh sentuhan biru tu..

Batrisyia delights cake said...

sentiasa menjadi je aimi..cantik..dah sehat?

D.a.a.l.i.a. said...

sweet blue theme..... canteks....

d'muffins said...

hai kamalina... sy dtg ni nak mkn... hehehe. ipoh mali talak mahai...

Shahril Shamsudin said...

you are really creative ... its simple but attractive ..

amaruszati noor rahim said...

ni jealous ni.... wajah baru pulok banglo dia... bunga melengko2