Saturday, December 6, 2008

Cuppies before Raya...

Once again these orders came from Nursarah & Kak Niah (my so called regular customer)... tqvm for your order guys... This time the design is for kids (as per requested)... kes nak jamu bdk2 mkn cuppies masa raya ni...

Altogether 100pcs cuppies (50pcs for kak Niah & 50pcs for Nursarah)...

So, let's mix & match....

Last but not least... extra cuppies utk bawa balik kampung... ni je buah tgn yg sempat aku buat...

5 comments:

D.a.a.l.i.a. said...

Aimi, tahniah banyak orders untuk raya .... colorful and nicely decorated cuppies...

Salam Aidil Adha buat Aimi sekeluarga

Kak Daalia
http://lea-oven.blogspot.com/

chepah75 said...

Salam aidil adha....aimi..
sempat lagi yek buat cc raya... che'pah tk smpt buat apa2 utk raya...hihihi... cc ke cake utk diri sendiri pun tak smpt...

D.a.a.l.i.a. said...

Design cam rosset cam rose sikit tu saya guna nozzle No 129 Aimi .. just experimenting with various nozzles, jemu dengan nozzles yang sedia ada ... hehe

JUE / MRS MEGAT said...

suprise...surprise....aku dh ada blog la plok....ekekeke
bejangkit ngan ko la ni, tak der kijer cari kijer......

MY CUPPIE CAKE said...

CANTIKNYA