Thursday, July 31, 2008

Chocolate Moist Cupcakes...

A set of 60pcs cc ordered by hubby's officemate for her son's BD... At first I thought of drawing spongebob faces, but due to lack of time, I came up with this design... a very simple one...

The 1st 25pcs :

The 2nd 25pcs :-

And last 10pcs :

6 comments:

Rani said...

wowowo...merah kuning nooo...peminat fanatik selangor ka yang oder??? KeMaS dan hang tak lepas dari corak coneli...hohoho

Nur a.k.a admansyah said...

cantik gak cc tapi kalu gambo kartun lagi best! coz bdkX2 nie bkn nak yg sedap... yg menarik & mereka minat!
amboiii... boleh thn gak order orgX2 Temerloh noo.. `kencang' gak tur! heh..heh..
awak keje nanti, ada ms wat cuppies ke? lagi satu.. sy ada terbaca komen awak kat fp Jue psl gathering korang tapi awak takmo join! awat Aimi...?

bibu said...

Aimi
Now u dah keje ye...tambah bz la er..so baking part time jela...tak pe janji mashuk....hehhehe....bibu pon ingat nak blaja la cam Aimi...tapi om kesampaian la...
combination kaler yg sesuai! red n oren

My EzhanErfan said...

Aimi nice cc tapi kalau put some drawing on the cartoon character lagi cantik sebab its for kids kan..tapi tu pun dah cantik dah..Bila start keje?Lepas ni sempat nak baking lagi ke?

Magic of Colours said...

waaa... macam ni pun kira simple eh? kalau saya ni kira hebat dah!! mmg tak kreatif la bab2 buat kek ngan design2ni... semoga murah rejeki dalam bidang ni....

D.a.a.l.i.a. said...

waa.... awak minat betul dengan corak cacing tu ek ... :-)