Monday, June 7, 2010

Pastel Color cc for hantaran....

Another set ordered by Hanim.... sebenarnya Hanim ada bg cth design, tapi aku mintak kebenaran Hanim utk tukar ikut selera aku... sib baik Hanim ok... suka betul aku tgk warna2 lembut mcm ni....

7 comments:

Jue said...

mi...cantik roses.ni ko guna bc tuk roses ker, or guna bc yg k.ti ajar jer???
p/s : kena practise gak la nmpk gaya yer buat roses, tak penah buat pon pas belajo hari tu, ntah boleh ker tak nak buat ni

MamaFaMi said...

Mama pun suka tengok kaler lembut sebegini... cantik roses Aimi...

Adik Manja said...

jealous tenguk roses kak aimi..cantik2..geram tenguk..pakai nozel apa kak?

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

soft jer kaler dia kak
nice.....

Body Slim said...

cantik. nape stop pulak?
TESTIMONI ENVY BODY SLIM (RM120 termasuk pos)
komen dari pembeli:
1. Ok, rasa selesa dan mmg membantu bentukkan badan.
2. Best pakai, rasa yakin je. Nak order lg satu.
3. Sedap pakai. Kemas je badan.
4. Mmg best pakai. Bila pakai sakit belakang hilang.
5. Sedap2. Best pakai. Tiap2 hari pakai. Ingat nak beli lg hujung bln ni.
6. Mula2 pakai dulu ambik masa jgk, tp skrg dah ok. Kemas je badan. Walaupun masih chubby(br pakai 4 minggu, berat 80kg), tapi ombak kolesterol dah hilang.
7. Lepas pakai seminggu rasa ada perubahan, lenguh2 badan dah hilang.
8. Mmg ok, makan pun berkurangan.
9. OK sgt. Best je pkai. Bila pkai terus rase kenyang.
Makan pun sikit je.Even klu bukak pun rase kenyang.
Tq la jual envy ni.Nti blh beli lg wat spare.
Suke sgt envy..

10.materialnya ok sgt..x mudah meregang.
selesa sgt.
bintik2 getah tu very useful nak elak dari
bhgn bwh corset...dari tersingkap dan bergulung.
x mcm korset lain selalu jer kena tarik nak bg cover seluruh bontot.

11. Set ni OK. Infact this is my 2nd time.skg tgh pregnant so stop.
nti dah bsalin pkai balik.hehe.

12.Ok best, rasa sgt selesa.

13.Selesa, sgt selesa.punggung kecik sket. dah blh pakai seluar jeans lama.

14.bila pakai terasa kemas badan x geleber and bila dijadikan habit rasa x sah bila keluar kerja x pakai.
Pertanyaan/order sms 012-6291231
http://kedairevell-online.blogspot.com
1.BAGUS UNTUK LENGUH2 BADAN
2.HILANG MASALAH KEKEJANGAN = CRAMP
3.HILANG MASALAH BADAN BERANGIN
4.MELANGSINGKAN BADAN
5.HILANG MASALAH SAKIT PINGGANG
6.BADAN RASA LEBIH CERGAS

Pangkah Bulat said...

mcmna nk oder ni..


Saya sudah follow blog awak..
Awak bila nak follow blog saya..
http://pangkahbulat.blogspot.com/

Ibu Ayra said...

salam kak... saya nak mtk izin nak follow design nih coz ada customer nak kaler pink n kuning...
TQ kak, mtk halal ye...