Monday, August 3, 2009

Barbie Cake for Edlin...

Still with Lawyer Noraini's order... barbie cake... 2nd time customer order from me... masa buat kek ni, aku dah mengantuk sgt..sebab hari yg sama, aku tak cukup tido... bgn 3am (siapkan kek & cupkek hantaran yg sebelum ni), then sambung lak dgn baking & deco cupkek yg edible tu..last sekali deco barbie cake ni... campur tolak semua masa, 22 jam aku berjaga (dgn anak2 lagi kat rumah, penat yg amat)... masa draft kat kertas, mmg cantikla konon2nya skirt ni...tapi bila buat tu, rasa mcm kurang kemas.. ni kes dah terlalu penat...kalau aku tido, aku rasa aku susah nak bgn & nak tak nak aku continue gakla buat....


Baju barbie ni lak... 2 kali aku cuba guna bc, tapi tak menjadi..last2 buat guna fondant la... paling susah nak adun yg purple tu (sebab aku campur 3 warna - violet + pink + blue)... nak kena dptkan warna yg sama dgn bc baru aku rasa cantik...

6 comments:

Charlotte Arphenee said...

kak aimi,

wawa nyer beday next year leh ler tempah barbie nih yerk.... lagi 6 bulan jerk nih. excited tunggu beday dia. hiks

hastuzam said...

Salam, Aimi..cantik ler walau dlm keadaan ngantuk tahap gaban..heehee seksis bajuuu..

Jue said...

wah....22jam jaga??? bior betol ko mi???kalo aku mmg sah2 tak leh tahan....mesti nk 'nap' jugak guana2 pon.

Bibu said...

kemas je awak buat..kite lom beli lar yang spinner tu...baru sng nak deko ek?

chepah75 said...

cantik arrr...baju dia...

kak mis said...

kak mis suka baju dia sebab sama warna dengan mata heheheh