Tuesday, July 28, 2009

Sweet pastel colour for hubby??????

This sweet birthday cake is for a man... don't get me wrong... the design was requested by the wife... mula2 tu aku rasa janggal gak nak buat kek bunga2 utk lelaki..tapi buat jela kan..dah org nak....


I think I made a mistake on the colour..I thought she wanted a baby blue color, bila dah siap semua, baru perasan dia nak ocean blue...anyway, ada ke beza dua warna ni??? hmmm... takpela kan.... janji biru.. and I personally love the colour combination of this cake (perasan kejap)...


Tulisan yg tak berapa nak menjadi kali ni.... kena practice byk2 menulis guna bc lepas ni...


Thank you Iza (Arifah's cousin) for the order...


4 comments:

Jue said...

aku ingat ko buat kek tuk kamal td, hahaha.....flowery sungguh kan, color plak very d soft one.

p/s : mi, aku pon conpuse gak kalo dorang ni mintak color biru 'baby blue la/ocean blue la/light blue laaa.....aku pon taran jer ko kalo kena yg mintak gini, hehe

YuinTingChin said...

Hi, I happen to come across your blog. You're truly talented!

MamaFaMi said...

Sweet betullah warna kek Aimi ni. Design pun cantik. Bunga rose tu, Aimi guna nozel apa ye?

Riena said...

sukanya tgk cake nie... soft sangat