Wednesday, July 15, 2009

Adhoc = Simple

I would say that this is a very last minute order... kalau ikutkan, empunya yg order ni dah bgtau minggu lepas tapi tak pernah lak confirm order...So, I assume maybe tak jadi la...

Suddenly, I received sms from her (Imah - TJ) on Tuesday morning (yesterday) & she said that she wanted to pick-up on Wednesday morning (which is today)..... hhmmm... I really don't like last minute order.... PLEASE...............lain kali tak mau buat lagi yg...tak larat la.... since this is a last minute one, so deco pun ala kadar jela yek...no drawing or whatsoever... I just used whatever I have...


Kalau ikutkan, anaknya minat Dora, tapi aku mmg dah tak sempat nak melukis ni..edible Dora pun takde dlm simpanan... aku guna jela 6 muka princess ni...sesuaila dgn celebration yg ke 6 thn...

I'm happy with my frosting this time... mmg smooth, tak mcm yg sebelum ni.. harap2 pas ni ok selalu la..

6 comments:

RaNi said...

pink and pepel kombinasi yang ngam kan???

Jue said...

mmg nmpk gaya last minute order, nasib baik gak ada edible tu yer mi....kalo tak lg jenoh nk mikior yer dakk???
p/s : len kali customer, buat confimation tauuuu.....

edi said...

mmg letih buat last minute order ni kan? rase cam nak double the charge pun ade.. tp sabar jelah.. hehe..

anyway, sweet je cake tu.. nice combi, pink and purple.

Aishah@Ariffin@Aqil said...

last minute pon cun ape...

Mama Nazhan said...

salam...guna teknik apa ek utk lebih smoothkan frosting tu...?

aishah said...

ad hoc ode boleh limitkan your creativity kan? tapi the frosting smooth jugak..:)