Friday, May 22, 2009

Wedding Cake - Orange + White...

Ordered by Fara (TJ) again... not sure this one for wedding @ engagement, I put wedding la... selesai sudah sesi kek & cupkek utk Fara.... tunggu bln depan lak ya Fara..

Dah lama betul tak buat roses from BC... tgn pun kekok... masa lak tak cukup sebab nak kejar masa nak pi keje lak pagi tadi, guna jela roses yg buat ni w/pun tak perfect mana...

Letak dlm box ni..cute kan?? Transparent belah atas lagi tu... kotak ni sizenya 10.5" je..so tak blh buat kek yg besar2 sgt... sebelum ni selalu silap size buat kek, so tak blh guna kotak ni..kali ni dah ukur betul2... ngam.. :D

3 comments:

azdra-azdra said...

WHoot! Whoot!

Alhamdulillah..thanks for taking order from me... terima kasih byk2.
nnt next month pulak yer kak..

i lap u sampai kering la... hehehehhe u did a splendid job.. muaahhhhsss

nnt kita collabrate lagi yer kak..

Batrisyia delights cake said...

mi..cantik je akak tengok roses aimi tu..xde cacat pun..hehe

Aishah@Ariffin@Aqil said...

wah cun...cun...