Monday, May 18, 2009

For kids...

Kak rikha pass this order to me coz she can't make it... thanks kak...this one is for Kak Zan(Tmn Perindu)... sempena hari guru, kak zan nak jamu anak muridnya...


Altogether 75pcs in dome casing...

7 comments:

d'muffins said...

lawa2 le aimi... comey je... very attractive.

Nurul Farhana Abdul Wahab said...

assalamualaikum kak aimi..sy farhana anak kepada kak zan (taman perindu)..sy yang order cupcake ni untuk semua anak murid kat skolah sy..dorang semua suka dan semua puji sedap..nanti insyaAllah hujung bulan 10, kalau takde aral boleh la sy tempah cupcaka untuk hantaran kawen dgn kak aimi ;-)

Noor Rikha said...

Aimi, Akak bg info yg tak lengkap kot. Kak Zan tu mak dia. Akak biasa jumpa mak dia, sepupu ustaz. he he he sorry la aimi.

Comei sesangat. Tima kasih kerana bantu menyelesaikan masalah ini ye.

Batrisyia delights cake said...

aimi..yg cc kaler pepel tu cntk la..guna nozle apa ea..

Batrisyia delights cake said...

mi..ros tu kan..dulu2 ms akak wt wed cake..tetiba akak dpt step yg btl tuk dptkan ros yg cantik kelopaknya..klu aimi dekat..mesti akak tunjukkan caranya..

Batrisyia delights cake said...

aimi..psl ros tu ..dulu ms akak wt wed cake..tetiba dpt idea wt ros yg cntk kelopaknya..alhamdulillah..klu aimi dkt..akak mesti tlg tunjukkan..

Jue said...

k.rikha ni bagus....ari tu pon ada nk soh aku baking choc moist cake, tp aku tak amik....takut tak best kan, sbb tak penah buat jual....soh dia cari org lain

mi..buang kuning tu guna nozzle mana?? yg purple tu plak....sama tak ngan nozzle yg ko beli kat aku dulu, yg wilton puye...bukan 191, yg lg satu...sama ker????