Monday, April 27, 2009

Break from baking...

No update about cake @ cupcakes order.... just wanna share with u guys... my new collection of books... LOVE them so much!!!! Buku yg wilton tu aku baru je berkesempatan utk buat koleksi (nipun my best friend yg belikan & hadiahkan utk aku..TQ so much yaa...)... The other 3 books I bought @ amazon.com... so far, baru belek2 je, mmg tak tido mlm dibuatnya...sgt2 cantik deco yg ada... tak sabar nak cuba buat..hehehe... to Rani --> nilah buku2 yg aku beli tu..
By the way, I just wanna inform my readers/customers & those who lives nearby Temerloh @ Mentakab... my hubby ada buka kedai mkn tomyam (masakan panas), beroperasi waktu mlm sahaja (from 6pm-2am)...so, sesiapa yg nak try tu, blh la visit kedai kitorang ni... located at Taman Bahagia Makmur (blh masuk melalui Taman Temerloh Jaya @ Taman Bahagia)..confirm jumpa coz tepi jln sahaja... the one & only.. Lately I spent most of my times there and that's why I have to limit the amount of orders especially during the weekends...Close-up..
Another ANNOUCENMENT:-
Kamalina's Cakes will be CLOSED
from 05/05 - 10/05/2009
(so, there is no Mother's Day order @ promotion @ whatsoever during that week..TQ)

12 comments:

Eyna's said...

Sy dh g gerai akak...ms tu bawak mak & abah...
mak sy jenis yg susah skit nak makan kat kdai ni..sebab rasa kat gerai slalunya susah skit dia nak terima..almaklumkah kan..mak pun meniaga...
Tapi..kat gerai akak..mak kata sedap...dan boleh datang lagi...
bila mak sy dah kata sedap tu..sy bleh gerentilah...MEMANG SEDAP...
kena dengan selera kitorang seisi kluarga...
Semoga akan terus maju...

Gula dan Mentega said...

nak tomyam campur satu !!!!

Jue said...

waaa....ada dh yg tlg promo kedai ko sedap mi, kena singgah gak aku ni nti...hehe.
eh aku pon beli dh buku wilton, kat bkwell...kemaruk ngk buku tuh, geram ko....pas ni nk cari buku 'cupcake fun' tu plak lah

re : mi...kalo ko tgk rosette yg patut yer bedaun tak bedaun tuh, mmg saje ler aku buat...apa case???? dah letih sgt wehhhh. Ko tgk la baper byk aku membaking tuh, bederet2 siotttt. mmg ponat giloshhhh, nasib baik megat ada tlg...kalo tak, ntah lerrr cmn.
Syukur alhamdullillah mi. rezeki baby dlm perot kot, non stop order bln nih. sodap la aku nyopping semlm.....siap mc lg shopping yer pasal hahaha

Linda Hussin said...

Kak Aimi... Dh ada buku Peggy Porshen... bestnye... Nak beli gak...

Charlotte Arphenee said...

kak aimi, nak kena p lagi nih. hari tuh tak jumpa tauke sendirik. nak cepat balik. so far sambutan okey? mesti banyak gak berabis yerk? nanti kedai jay siap, kak aimi laks singgah yer.

pst: rasanya hubby kita saling mengenali kut... huhuhu

hastuzam said...

Aiyokk..sudah buka lestolen.Emmm.. lagi maju kedepan Aimi.
Kalu balik kuantan bole singgah yek. Moga suksess

Jamie said...

wah nk kene try mkn kt kdai akak nie...leh kasi hrga istimewa ek...hehe

rinnchan said...

KRInn yg x bznz cake pun teruja tgk buku2 Aimi. Rasa mcm nak beli jugak !!!! Tu lah dia kannnnn..... bukan bole tgk buku2 mcm tu, mula gatal poket. Waaaah...bila laaa krinn nak tersesat ke Temerloh ni, tingin gak nak singgah restoran Aimi & hubby. Ehh..Aimi tak letak kek kat restoran kaa ???
Re : Aimi x de mixer besor pun boleh bznz kek hebat. Krinn ni bukan apa... Krinn dah meranapkan 3 handmixer & standmixer..sbb tu kena guna yg heavy duty. Kalau tak, kayalah kedai jual mixer..krinn asyik ulang beli mixer kecik tuuu... heh heh.

MamaFaMi said...

Wah dah jadi taukey kedai makan pulak ye. Tahniah Aimi & suami. Moga rezeki kalian bertambah melimpah ruahlah hendaknya...

Jue said...

re : moga2 masin la mulut ko tu mi....aku harap gitu ler. Tp antara petanda lain ko tau tak apa???

*** aku tak suka makan kedai, rase tak sedap jer kalo makan kat kedai tuh, tak puas hati ko....suka makanan yg masak sendiri, even ikan goreng/ayam goreng ngan sayo air & nasi putih pon sodappppp
***sibuk nak baju pregnant color pink...tak penah2 aku request masa pregnant yg seblom nih, tup2 yg kali ni, sibuk yer laaa nak color pink gaksss, hehehe

adakah itu petanda mi???? hehehe

Fiza of ChiqueCakes said...

waaa aimi...mmg best buku2 tu..!dan tahniah atas pembukaan restoran tu, mmg biznes minded awk berdua ni yek! all d best to both of u ;-)

julie@julianamnoor said...

oo...kalau kaki dah elok boleh saya perg..hehe..