Monday, February 23, 2009

Special Promo for Hantaran...

This is specially made for those who is interested to order cupcakes in a special hantaran boxes.... this boxes is 10' X 10' & can fit 16pcs cupcakes (2.5oz size)...example are as follows:-

For orange/peach theme (blh guna box mcm ni, beserta dgn solo cup berwarna oren - buat masa ni solo cup oren mmg ada stok, utk lain2 warna sdg dlm proses mendapatkan bekalan...)
For maroon @ other theme.. sekiranya takde solo cup yg bersesuaian dgn tema, kami akan lapik dgn kain organza di atas board (cth spt di bawah):-
For other colors, please inform us earlier, at least 2 weeks in advance (sebab senang nak arrange dgn supplier kalau stok takde).... Details on the cost for this boxes, please call / sms @ email me... TQVM.

4 comments:

Jue said...

amboihh....sudah advance, siap ada box hantaran lg. baper caj ni mi???

re : ye gak erk, tak yah pecah kepala nak pikir. tp kalo design yg so-so jer, jd tak baper cantek la 'collection' kan...

hehe, mcm la kalo design sendiri, 'vogue d vast' sgt kan....kohkohkoh

d'muffins said...

waa... lawa2...

ita @ GDM said...

ok la tu ... dah melangkah setapak lagi ... wei !!! lynn nak bukak kelas gumpaste la bln mac ni ... budget dah lari utk kelas wilton ni ... ita dah minta lynn wat kelas khas tuk kite-2 aje ... hi hi hi ... dpt email dari lynn tak ?

julianamnoor said...

yg ni berapa hengget kak ?