Monday, October 20, 2008

More Strawberries part II.......

Vanilla Sponge Cake with blueberry filling, coated with fresh cream & strawberries on top... I made this for "makan2"... Yummilious....

6 comments:

Rani said...

minggu minggu stoberi nampaknya hang ni nooo...sedap aku tengok!!! hang beli sekotak stoberi rm bapa kat sana??? makan stoberi, tidoq stoberi, mimpi stoberi...

Aishah @ UmmiAqil said...

nak gak sepotong...

Nur a.k.a admansyah said...

Hi Aimi, kecur liur sy tgk stroberi nih! Awak betulX2 PRO dah.. teringin sy nak rase `sentuhan' kek awak nie!

Teringat sy last week Aisyah ada show kat sy pic cake mcm kek stroberi awak tu ler. Tau die ckp aper.. "Nanti ibu buat ms besday kakak yea?" rase nak nangis tang tur gak...

bibu said...

waa...Aimi...kite suke sgt kek sponge + fresh cream n fruit...kalo beli kat kings pon bile dah tau wat..rase better wat sendri ..kaaahhh

D.a.a.l.i.a. said...

Aimi, no wonder ym/sms kita tanya pasal stoberi hari tu. rupa2 nya ada projek besar dgn stoberi ek.. memang delicoius sgt2 nampak segala creation stoberi on cakes awak ni ... anyway, bravo dear..... aimi dah terror buat/deco segala cuppies and cakes now..... Alhamdulillah, belajar ngan sifoo Ti memang berbaloi sangat.....

pstttt.. kak daalia tak kemana pun .. cuma rehat sekejap dari ambil order.....

take care ok,
kak daalia

MamaFaMi said...

Huhuhu, tak tahannya tengok wei!