Tuesday, September 23, 2008

Selamat Hari Raya Aidilfitri...

Especially to all my friends, I would like to wish Selamat Hari Raya Aidilfitri... Maaf Zahir & Batin..

ps: (jemputla dtg ke rumah raya nanti - i'll be at home on 3rd raya onwards)

2 comments:

~ Azma Sulaiman ~ said...

hi dear aimi..
kenal lagi tak kita ni..
while drop by kat fliffy's blog..
suddenly ada link aimi sekali...
anyway.. klu nk kenal sape kita..
do drop to my blog k..
lamanya tak keep in touch..
alih2 aimi dah jd usahawanita berjaya dah ha....
keep it up aimi...
kt dah tak berapa sangat on FP..
so more to blog...
my FP close for a while...
psstt.... thn lepas wana ungu.. thn ni raya wana apa ????
Salam Aidilfitri to u too dear... & family :)

MakSu said...

Salam kak Aimi
Thanks singgah kat blog gee
Singgah la selalu, fp tu tak tutup lagi tp dah tak aktif nak mengedit gambar, lgpun fp asyik sangkut jer skrg ni jd mood pun hilang.

Jemput lah ambik kad raya kat rumah gee ( dah try nak pm akak tp since fp agak lembab skrg ni, tunggu dah ok gee pm akak).

Selamat Hari Raya
Maaf zahir & Batin